Info - Palvelut - Pelit - Kuvaboxi - Foorumi

Choose language:

 

 

 

Oikopolut: Webmail - BNC Asetukset - phpMyAdmin

IP: 23.20.13.165 | Kävijöitä: 13486

[Editoitu: 16/07/2017 - 19:41:37]

 

dx6.eu Minecraft serveri

 

Tervetuloa ihmettelemään Minecraftin ihmeellistä maailmaa dx6.eu Minecraft serverille! dx6.eu Minecraft serveri on avoin kaikille halukkaille, joskin se on luotu pääsääntöisesti dx6.eu yhteisön jäsenille. Serverillä voit pelata juurikin niin kuin itse haluat; rakennella tai selviytyä. Ainoina sääntöinä on muiden pelaajien ja heidän rakennelmien kunnioittaminen ja asiallinen käytös yleensäkkin.

 

Oletus-pelityyli serverillä uusille käyttäjille on turvallisuus-syistä selviytyminen, mutta asiallisille pelaajille ja dx6.eu -yhteisön tunnetuille jäsenille on tarjolla myös luomismode. Serverillä ei ole whitelistiä eikä erityisesti mitään "grieffaus" -suojausta, mutta backupit maailmasta otetaan useasti tarkastukierroksen jälkeen varmistamaan rakennusten säilyminen ehjänä.

 

iRsto, RalZ ja Azor ovat luoneet rakentelusta kiinnostuneille "dx6.eu kylän", eli kaupungin tyylisen alueen missä rakentelua voi harrastaa omilla tonteilla (rakentaa voi toki myös muuallekkin). Tontit voi varata esimerkiksi laittamalla kyltin tyhjälle tontille ja ilmoittamalla kyltissä nimimerkkisi. Rakentelualuetta laajennetaan aina tarpeen mukaan, ja se onkin kasvanut alkuajoista ihan mukavasti.

 

Serverinä toimii Minecraft 1.12

 

Foorumi:

Server statistics: 23:37:17 up 140 days, 15 min, 3 users, load average: 0.01, 0.04, 0.08